March wishlist | Wooninspiratie

Hallo maart! Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat het weer eens tijd is voor een nieuwe shoplijst. Want ook deze maand ben ik weer vaak genoeg te vinden in de virtuele ruimtes van online shops. Vooral op het gebied van wonen, aangezien ik een maand geleden met mijn vriend naar een appartementje ben verhuisd (aah!). Kijk je mee naar mijn March wishlist?

Afgelopen maand was een chaos. Spullen inpakken, verhuizen, spullen uitpakken, geen internet hebben. Maar een maand en heel wat uren hard werken later is het huisje bijna af. Bijna – want écht af is een huis natuurlijk nooit.

En dat is dan ook de reden dat ik nog zo vaak online aan het winkelen ben. Want er is altijd wel een plekje te versieren met nieuwe accessoires, of een meubelstuk te vervangen voor iets anders. De lijst hieronder bestaat uit items die ik maar al te graag zou toevoegen aan mijn huis. En wie weet zit er voor jou ook iets moois tussen!

March wishlist | Wooninspiratie | Blogpost @ Ook Anna doet dingen

Bron | 1 2 3 4 5 6

Bovenaan de lijst: de salontafel, die ik perfect kan combineren in mijn woonkamer. Ik heb nu een mooi modern bijzettafeltje van metaal – maar die is eigenlijk wat aan de kleine kant. De oplossing voor meer ruimte? Nog een tafeltje nemen! Ik vind de combinatie van een moderne industriële en een warme houten tafel heel leuk. Vandaar de keus voor een wat grover ogende salontafel. Tip: neem een kijkje in deze webshop voor meer mooie salontafels.

De staande lamp, die ik heb gevonden tussen het uitgebreide lampenassortiment van OTTO, is ook een must-have. Momenteel staat er naast de bank een lamp waar ik al zolang tegenaan kijk dat ik ‘m een beetje zat ben geworden. Al in mijn eerste studentenkamertje was deze lamp te vinden – inmiddels zo’n 4,5 jaar geleden. Tijd voor een nieuwe! Ik vind de wishlist lamp heel tijdloos. En de kleur staat mooi bij de bank. (Of eigenlijk misschien gewoon bij vrijwel ieder interieur.)

De accessoires in deze March wishlist zijn er om het interieur helemaal af te maken. De muren in mijn huis zijn nu nog kaal; aan plankjes en posters ophangen ben ik nog niet toegekomen. En wat is er leuker dan een paar vrolijke fietsen aan de muur? Kaarsje op de bijzettafel, kussen op de bank en mand als ideale opberger. Ik geloof er totaal in dat kleine items je interieur helemaal kunnen maken.

Super nieuwsgierig geworden? Hierbij beloof ik dat er snel foto’s zullen volgen van het huisje! Maar eerst nog even verder met de inrichting – het kan allemaal nog nét wat completer voor ik alles aan de online wereld vertoon.

Wat vind jij van deze March wishlist? En wat is er op jouw wenslijst te vinden?

Follow

Volg Ook Anna doet dingen op InstagramBloglovin’Facebook • Twitter

Heb je de vorige blogposts al gezien? Check ze nu!
Wie • Achter de schermen | Noortje de Keijzer
Wat • Wat te doen zonder internet | 4x tips
Waar • Thuisbeeld | Dilemma op Dinsdag

bloem-oadd

28 Comments

 1. Marielle 10 maart 2017

  Hele toffe lamp + kussen! De lamp is toch wel mijn favoriet.


 2. Nathalie Van Hauwe 7 maart 2017

  Die lamp is echt heel erg leuk!


 3. gea 7 maart 2017

  ziet er heel mooi uit inderdaad. Helaas hebben wij weer een ander soort stijl in huis, en zal het er niet tussen passen. Toch blijf ik ook deze stil super leuk vinden.


  • Anna Schouten 7 maart 2017

   Bedankt, Gea :)! Ah, snap ik! Als je alles gaat combineren, wordt het dan misschien wel heel bont. Gelukkig is daar Pinterest om toch een beetje in deze stijl te kunnen verdwalen :)!


 4. jeapiebel 4 maart 2017

  Als je net verhuist bent dan is het heel gezellig om een nieuwe inrichting te spotten natuurlijk. :-) Ik liep vandaag in Xenos, maar ik kom ook zo veel leuke dingen teken.


  • Anna Schouten 5 maart 2017

   Zeker weten :)! Ah, leuk! Daar kom ik inderdaad ook weleens :).


 5. Irene 4 maart 2017

  Oh wat een mooie spullen! Ik kijk er ook al zo naar uit om mijn toekomstige huis in te richten en dingetjes uit te zoeken! Ik hou ook wel van industrieel met hout. En het kussen & de lamp op je lijstje vind ik super tof!
  Irene onlangs geplaatst…No buy month • Ervaring + tipsMy Profile


  • Anna Schouten 5 maart 2017

   Yay <3. Zo leuk! Ik heb er ook echt heel lang naar uitgekeken. Het is gewoon zo’n feestje! Yes, mooi, industrieel met hout! Jaaa, die vind ik ook zo leuk :)!


 6. Demi | StudioKOOK 4 maart 2017

  Wat een mooie items. Altijd leuk, nieuwe wooninspiratie.
  Demi | StudioKOOK onlangs geplaatst…Geitenkaasrolletjes met zongedroogde tomaten en pecannotenMy Profile


  • Anna Schouten 5 maart 2017

   Bedankt :)! Yes, helemaal met je eens! Altijd welkom, die nieuwe inspiratie!


 7. Sarah 4 maart 2017

  Leuke inspiratie. Uit dit lijstje is bij mij ook de lamp favoriet. Zo’n leuk model.


  • Anna Schouten 5 maart 2017

   Bedankt <3! Yay, leuk :). Ik vind ‘m ook heel tof!


 8. Sheila 3 maart 2017

  Ik vind die poster het leukst! Er zit ook een Sissy Boy filiaal hier in de stad. Ik ga eens kijken wat ze nog meer hebben.
  Sheila onlangs geplaatst…De babynaam, we zijn eruit!My Profile


  • Anna Schouten 4 maart 2017

   Yay, tof! En wat leuk! Ik vind het echt een fijne winkel.


 9. Roos 3 maart 2017

  Ah ik vind het kussen en de manden heel erg leuk! En zo’n mooie lamp is natuurlijk ook altijd goed :)
  Roos onlangs geplaatst…Food: What I ate in FebruaryMy Profile


  • Anna Schouten 4 maart 2017

   Yay, helemaal met je eens! Allemaal fijne spulletjes! :)


 10. Dineke 3 maart 2017

  Wat een heerlijk lijstje is dit! Vooral die poster is erg leuk!
  Dineke onlangs geplaatst…HOW TO | OVERZICHT BEWARENMy Profile


  • Anna Schouten 3 maart 2017

   Thanks :). Jaaa, die vind ik ook zo tof!


 11. Saskia 3 maart 2017

  Leuke inspiratie! Ik ben ook nog steeds aan het neuzen voor onze woning..


  • Anna Schouten 3 maart 2017

   Bedankt :)! Zo fijn om lekker rond te blijven neuzen. Nooit genoeg spulletjes, als je het mij vraagt!


 12. Eveline Fleur 3 maart 2017

  Wat een leuke items! Ik kijk ook veel rond voor accessoires sinds wij in December zijn verhuisd! Nog niet alles is af in huis dus items die het huis gezelliger maken zijn altijd goed


  • Anna Schouten 3 maart 2017

   Bedankt :). Jaaa, wat leuk! Helemaal met je eens, er zijn gewoon altijd meer van dat soort items welkom. Yay!


 13. Benthe 3 maart 2017

  Die fietsen zijn megaaatof😍! Ik heb in maart een no-buy policy, dusss geen wishlist voor mij 😊


  • Anna Schouten 3 maart 2017

   Jaaa, ik vind ze ook zo leuk! Ah, wat goed van je! Succes!


 14. Rowan 3 maart 2017

  Wat een leuke shoppinglist! Ik vind alles op dit lijstje heel erg leuk, maar de lamp is mijn favoriet!
  Rowan onlangs geplaatst…Gezonde wafels met vers fruit (suikervrij)My Profile


  • Anna Schouten 3 maart 2017

   Yay, thanks <3. Leuk om te horen. Ik vind de lamp ook echt super pretty!


Reacties zijn gesloten.