Wishlist | Summer fashion: badkleding

Hoewel het dan misschien pas mei is, is het geen geheim: we hebben in de afgelopen weken vast allemaal al eens online naar badkleding gezocht. Want nog even en dan is het zover: dan mogen we weer naar het strand! Of het buitenzwembad – óók heel leuk. En dat is precies waar deze wishlist voor is bedoeld: badmode inspiratie. Heb jij je bikini of badpak voor komende zomer al gescoord?

Oh, het is echt met stip mijn lievelingsseizoen: de zomer. Ik kan niet wachten tot we weer vrijwel dagelijks met blote benen naar buiten kunnen, en onze jas kunnen thuislaten. Op de vrije dagen die we kunnen doorbrengen aan de zee, het meer of het bad. Om heerlijk te kunnen ontspannen, de warme zonnestralen op onze huid te kunnen voelen en het verfrissende water in te kunnen duiken.

En voor dat soort hete zomerdagen heb je natuurlijk een outfit nodig. Wanneer het op mijn stijl aankomt, zie je een duidelijke rode lijn terug: neutrale, basic kleuren. Dit zijn kleuren die je eigenlijk in mijn hele kledingkast wel tegenkomt, maar zeker wat betreft badkleding. Ik hoef er simpelweg niet enorm uit te springen tijdens een dagje strand. Maar dat betekent niet dat ik geen aandacht besteed aan badmode.

Hieronder vind je een lijstje met mijn favoriete badkleding items voor het komende seizoen. Een badpak of bikini, comfortabele maxi-jurk, zomerse sandalen en hoed, en een zonnebril om het af te maken.

Wishlist | Summer fashion: badkleding | Blogpost @ Ook Anna doet dingen

Bron | 1 2 3 4 5 6

Wat ik zo leuk vind aan de huidige badmode trend is dat je een keuze kunt maken: zowel met een bikini als een badpak ben je good to go. Daarmee kun je zorgen voor afwisseling, of juist helemaal gaan voor het kledingstuk waar je je het prettigst in voelt. Zo vind je bij LASCANA een ruim aanbod van badmode – in een heleboel verschillende modellen, van stoer sportief tot super vrouwelijk. Je kunt er terecht voor bikini’s en badpakken, maar je vindt er ook strandkleding. Met zo’n groot assortiment kun je in één keer slagen voor je hele zomerse look. Fijn! Want als ik ergens niet dol op ben, is het om in een handvol verschillende winkels in onhandige kleedkamers badkleding te passen.

Nu je garderobe er dan helemaal klaar voor is, moet het lekkere weer nog even aanbreken. Warme dagen van minimaal twintig graden – let’s go! Ik kan in ieder geval niet wachten.

Heb jij je badkleding voor het komende seizoen al in huis? Wat vind je van deze wishlist?

Follow

Volg Ook Anna doet dingen op InstagramBloglovin’Facebook • Twitter

Heb je de vorige blogposts al gezien? Check ze nu!
Wie • Achter de schermen | Leonie ter Veld
Wat • Thuisbeeld Ook Anna doet dingen | Slaapkamer
Waar • Event | Pop-Up Gaard Utrecht

bloem-oadd

27 Comments

 1. Marielle 18 mei 2017

  De bikini vindt ik ook erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Sarah 18 mei 2017

  Oh, heel leuk lijstje. Ik wil voor de zomer nog heel graag een nieuw badpak in huis halen. Nog nergens eentje gevonden dat mij goed zat. Wat een drama om er één te vinden dat mooi is én ook nog eens goed zit. Haha. Oeh, en de espadrilles op deze foto zijn echt helemaal super. Zo leuk!
  Sarah onlangs geplaatst…My life in pictures #30My Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 19 mei 2017

   Bedankt :). Jaaa, leuk! Hm, dat is balen. Soms kan het echt een hele zoektocht zijn. Struggles! Hopelijk ga je een hele mooie vinden, die ook nog eens perfect zit :). Yay, die vind ik ook zo leuk <3.

   Beantwoorden
 3. Arjanne 9 mei 2017

  Superleuk lijstje! Jaa, zo leuk dat badpakken ook weer helemaal in zijn! En ohh, die espadrilles zijn echt veel te leuk! <3

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 19 mei 2017

   Bedankt :). Jaaa, vind ik ook! Heel tof dat badpakken ook gewoon weer kunnen. Yay, die vind ik ook zó leuk!

   Beantwoorden
 4. Joanne 7 mei 2017

  Die bikini is heel leuk :)
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Lace lingerieMy Profile

  Beantwoorden
 5. Hedwig 5 mei 2017

  Jaa die jurk vind ik echt iets voor jou! : )
  Hedwig onlangs geplaatst…De helftMy Profile

  Beantwoorden
 6. Jessica J. 5 mei 2017

  Ik vind de jurk prachtig, al denk ik dat ik er niet mee zou staan. Misschien maar eens ergens gaan passen! De schoentjes doen me denken aan het feit dat het stilaan tijd is voor een nieuw paar TOMS… O:-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Hoe mijn leven eruit zou zien als álles mogelijk wasMy Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 9 mei 2017

   Ah, wie weet! Proberen kan natuurlijk altijd :). Ik vind lange jurken zo fijn – ze zitten ook echt heerlijk! Jaaa! Die zijn ook zo leuk <3! Ha, goede reminder zo :).

   Beantwoorden
 7. Sandra 5 mei 2017

  Die bikini is leuk zeg! Ik ben natuurlijk afgelopen maand op reis geweest dus had daarvoor al mijn badkleding gescoord. Twee bikini’s en een badpak! Ben er heel blij mee, hihi. :)
  Sandra onlangs geplaatst…Toffe nieuwe minimalistische sieraden (mét foto’s op Bali!)My Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Yay! Ik vind ‘m ook super pretty. Jaaa, snap ik! Jij hebt je badkleding al heel hard nodig gehad :). (Zo tof, de reis! Aah!) Leuk, zo’n uitgebreide voorraad. Laat de zomer hier ook maar beginnen dan! Helemaal klaar voor!

   Beantwoorden
 8. Romy 5 mei 2017

  Wat is die lange jurk gaaf! En dat hoedje vind ik eigenlijk ook wel heel leuk. Mooie wishlist!
  Romy onlangs geplaatst…Wat betekent vrijheid voor mij?My Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Thank you :). Jaaa, fijne spulletjes! Wil ik hebben! Ik vind de jurk ook echt prachtig <3. En de hoed zo vrolijk!

   Beantwoorden
 9. Dineke 5 mei 2017

  Wat een mooie bikini! Haha, stiekem kan ik ook echt niet meer wachten op de zomer, het is altijd zo fijn!
  Dineke onlangs geplaatst…LET’S CHAT | WEET JE NOG? DIE PLANNEN IN ZWEDEN?My Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Yay, ik vind ‘m ook zo tof! Jaaa, helemaal met je eens. Zomer is gewoon zo fijn <3.

   Beantwoorden
 10. Rowan 5 mei 2017

  Prachtige wishlist! Ik vind de jurk en de schoentjes heel erg mooi! Ik heb echt zin in de zomer!!
  Rowan onlangs geplaatst…April | This made me smileMy Profile

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Yay, thank you <3. Jaaa, die vind ik ook zo leuk. En me too! Ik kan echt niet wachten! Kom maar op met die warme dagen :).

   Beantwoorden
 11. Ik vind zowel dat badpak als de bikini ontzettend leuk! Wat een gave smaak heb jij. Ik vind zo’n bikini met van die banden heel leuk staan altijd, zo eentje wil ik ook nog graag hebben! Malou x

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Ah, super leuk! En bedankt voor het compliment :), yay! Vind ik ook! Maakt de look echt net even anders – daar hou ik wel van. Tof!

   Beantwoorden
 12. jenn 5 mei 2017

  Mooie wishlist! De jurk is mijn favoriet :)
  jenn onlangs geplaatst…Zullen we het ooit leren?My Profile

  Beantwoorden
 13. Evelien 5 mei 2017

  Wat een mooie wishlist en items! Ik heb vorig jaar drie goede bikini’s gescoord, zo fijn!
  Dus ben helemaal ready voor de zomer <3
  Liefs,
  Evelien

  Beantwoorden
  • Anna Schouten 5 mei 2017

   Yay, dank je <3. Wauw, dat is een lekkere buit! Wat fijn! Yesss, helemaal klaar voor die fijne warme dagen. Ik ook – kan echt niet wachten tot het zover is!

   Beantwoorden
 14. Evelien 5 mei 2017

  Wat een mooie wishlist en items! Ik heb vorig jaar drie goede bikini’s gescoord, zo fijn!
  Dus ben helemaal ready voor de zomer <3
  Liefs,
  Evelien

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge