Disclaimer2

Samenwerkingen

Zo nu en dan werkt Ook Anna doet dingen samen met bedrijven en merken. Waarom? Ik vind het tof om bepaalde producten, winacties of aankondigingen met jullie te delen. Ik wil jullie op het hart drukken dat ik alleen een samenwerking aanga wanneer ik ergens volledig achtersta, ergens enthousiast over ben én denk dat jullie, mijn trouwe lezers, hier ook iets aan hebben.

In alle blogposts op Ook Anna doet dingen lees je mijn volledig eerlijke mening en mijn eigen woorden. Ik zal nooit een gewenste tekst of een specifiek idee van een bedrijf overnemen, want Ook Anna doet dingen is mijn eigendom en daarmee doe ik wat ik zelf wil. Dit betekent dat gesponsorde blogposts zo transparant mogelijk zijn. Ben ik ergens negatief over? Dan zul je dat duidelijk merken. Ben ik echter positief, zal ik dat natuurlijk uiten.

Ook Anna doet dingenOm nog eerlijker te zijn tegenover jullie, zal er altijd een ‘Wie/wat/waar’-afbeelding met een euroteken in beeld verschijnen wanneer er sprake is van een gesponsorde blogpost. Daaruit wordt duidelijk dat er een samenwerking plaatsgevonden heeft. Hier links ter voorbeeld.

Opsomming van de voorwaarden voor samenwerkingen met bedrijven en merken:

• Het wordt altijd weergegeven aan de hand van een ‘Wie/wat/waar’-afbeelding met euroteken, wanneer het om een gesponsorde blogpost gaat.

• Gesponsorde blogposts worden altijd in de eigen stijl en met de eigen woorden geschreven, waarbij de eerlijke mening van Ook Anna doet dingen (Anna Schouten) niet uit beeld verdwijnt. Er zal nooit een directe tekst/idee overgenomen worden van een bedrijf.

• Je kunt altijd vrijblijvend een product opsturen, maar er is geen garantie dat erover geschreven wordt. Tevens verschijnen er alleen blogposts over de onderwerpen die bij Ook Anna doet dingen passen (zie verschillende (sub)categorieën).

Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op, ook wanneer je meer wilt weten over het aantal bezoekers, de pageviews, de tarieven, enzovoorts.

Inhoud van deze website

Alle teksten, afbeeldingen en video’s op deze website zijn eigendom van Ook Anna doet dingen en daarmee de beheerder Anna Schouten, tenzij anders vermeld wordt. Zonder bronvermelding mag de content op Ook Anna doet dingen in geen enkel geval overgenomen worden. Ook zie ik – naast een bronvermelding – graag een directe link naar mijn webpagina.

Mocht je meer dan één foto of vijftig woorden tekst over willen nemen, verwacht ik dat je – naast het plaatsen van een bronvermelding – eerst contact met me opneemt, wat tevens geldt voor het overnemen van één (of meer) video’s. Het is niet toegestaan om de content van Ook Anna doet dingen te gebruiken voor commerciële doeleinden (zoals promotiemateriaal).

Ook Anna doet dingen en de beheerder Anna Schouten kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden of onvolledigheden in de content.

All content on this website is created by Anna Schouten for Ook Anna doet dingen, unless otherwise stated. Pictures, text and/or videos can not be copied or used without informing me about it, and adding a visible source + link to my website.